Gudrun Lindroth

Länkar

Här hittar du länkar till rekommenderbara företag

ERIKSBERG BYGG & KAKEL - Renovera Badrum Göteborg – Kostnad Renovering Badrum - Om du planerar att renovera ditt badrum i Göteborg är detta företag till stor hjälp. Här får du massor av tips och råd samt också offert på kostnad av renovering av just ditt badrum. Eriksberg Bygg & Kakel är experter på badrumsrenoveringar helt enkelt!

KITE OPTICS - Nattkikare – Mörkerkikare – Handkikare - Hos Kikab finns allting för den som är intresserad av fågelskådning eller bara är allmänt naturintresserad. Du hittar alla typer av kikare att köpa direkt på nätet. Handkikare, mörkerkikare och nattkikare med flera i alla prisklasser både för barn, amatörer och proffs!

My HOME. My Way - Heminredning Online – Inredning Webbutik - I denna trevliga webbutik erbjuds riktigt fin inredning till vettiga priser. För att hålla kostnaderna nere sker all import direkt från fabrik, men om du inte är bekväm med att beställa din heminredning online, finns också en trevlig utställningslokal där man kan ”titta och känna” på karaktärsfull inredning och annorlunda möbler av hög kvalitet.

LEK och FORM - Tips på Doppresenter, Barnrumsinredning, Träleksaker - Här hittar du annorlunda träleksaker, tips på doppresenter och andra fina babyleksaker - retro och design - för alla åldrar, nyfödd som stor. Lek och Form erbjuder också fin barnrumsinredning för dig som vill ge ett barn det lilla extra i present!

Gudrun Lindroth - Leg. Psykolog - gudrunlindroth@hotmail.com - 0706 25 88 45